Informasjon

Toppidrett ishockey ved Strinda (idrettsfag / studiespesialisering og elektro) og Charlottenlund (byggfag) vgs. er et offentlig tilbud til elever som ønsker å kombinere utdanning og ishockey i vår region.

Ishockey er en kompleks idrett som krever ferdigheter på et høyt nivå i forhold til fysisk kapasitet og samhandling. For å kunne utvikle morgendagens toppidrettsutøvere samt gi dem muligheten til å konkurrere med jevnaldrende, både nasjonalt og internasjonalt, kreves det et stort antall timer trening over mange år.

Våre utøvere har i tillegg til treningsmengden ved Toppidrett Ishockey også en utviklingsarena gjennom spill for U18, 1.div og Get-liga for Rosenborg Ishockeyklubb. For å ivareta utøverne på en best mulig måte er det derfor viktig med et nært og formelt samarbeid mellom alle disse utviklingsarenaene. Dette samarbeidet ble for noen år tilbake formalisert gjennom ”Trønderstigen” og bakgrunnen er en gjensidig vilje fra alle trønderske ishockey klubber som ser betydningen av at vi må stå samlet om å utvikle ishockey sporten i Trøndelag. Vårt mål er å utvikle spillere til byens topplag Nidaros Ishockeyklubb.

” It`s not the will to win that determines success, but the will to prepare to win”

Brent McEwen